Košarkašice Virovitice nastupile na kupu u Goli

Najmlađe članice Ženskog košarkaškog kluba Virovitica (2005. godište i mlađe), nastupile su na Međunarodnom košarkaškom kupu Prekodravlja u Goli. Tradicionalni turnir organizira DHP&Gola uz Košarkaški savez Koprivničko-križevačke županije, a još su sudjelovali Podravac iz Virja i Kanisza iz Mađarske. U obje utakmice Virovitičanke su izgubile od iskusnijih i starijih protivnica, ali veseli vidan napredak u igri i broju postignutih koševa gdje je prednjačila Mia Deskar, te 3/4 ravnopravne igre s vršnjakinjama iz Mađarske.
Virovitica – DHP & Gola: 21:42
Kanisza – Virovitica: 62:34

RADN1Za Viroviticu su nastupile: M. Deskar, H. Deskar, La. Cindrić, Lu. Cindrić, E. Jakuš, E. Ištvanović, N. Pavelić, N. Gverić, I. Kurjančić, M. Cenger, D. Bralić, D. L. Kovač. Trener R. Fritz, pom. trenerice L. Ivanac, A. Tršek.
U pojedinačnim natjecanjima je Iva Kurjančić zapela u polufinalu košarkaškog poligona, a Dora Lakota Kovač za nijansu izgubila finale slobodnih bacanja. Kao najmlađa igračica turnira (2009. godište) posebno priznanje je dobila Nika Gverić.
8610b0b0-50ae-4b24-91de-5501aa08fa3e

Sve igračice turnira su nagrađene medaljama, peharima i poklonima sponzora. Igračicama Virovitice slijedi daljnje treniranje, a prikazana igra je obećavajući motiv za budući napredak. Sve to uz veliku podršku roditelja i uprave s predsjednicom Majom Carević Deskar. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Facebook ŽKK Dph, 10.1.2016.)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content