OŠ E. Kumičića nakon četiri godine ponovno domaćin sportskog natjecanje “LINO VIŠEBOJAC”

U sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića u Slatini, 4. veljače s početkom u 12 sati, pod pokroviteljstvom Podravke i Sportskih novosti održat će se sportsko nadmetanje pod nazivom „LINO VIŠEBOJAC“. Ova sportska priredba održava se već niz godina diljem cijele Hrvatske. Cilj joj je ukazivanje na značaj bavljenja sportom, ali i ukazivanje na fair play kako na sportskim borilištima tako i među navijačkim skupinama. Svake godine jedna škola predstavlja svoju županiju, a ove godine čast predstavljanja Virovitičko-podravske županije pripala je Osnovnoj školi Eugena Kumičića(matična i područne škole).

Za sve učenike će se naći kategorija u kojoj mogu nastupiti: jedni će se natjecati u brojnim sportskim disciplinama, drugi će sudjelovati u kulturno umjetničkom programu, a treći će pokazati svoju kreativnost kroz navijačke skupine.

Gosti sportskog događaja će biti Marijan Presečan, atletičar i član hrvatske reprezentacije osoba sa invaliditetom te osvajač zlatne medalje u bacanju diska i srebrne medalje u bacanju kugle na Svjetskim igrama osoba sa invaliditetom u ruskom Sochiju 2015. godine, Doroteja Santi, atletičarka i najbolja sportašica grada Slatine u 2015. godini i Josip Grahovac, svjetski veteranski prvak u hrvanju 2015. godine.(www.icv.hr,mt)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content