Ovaj vikend “Sestre” i “Povratnik” u POU Slatina

U Pučkom otvorenom učilištu u Slatini u četvrtak 21. siječnja od 20 sati prikazuje se horror “Šuma užasa”. Za vikend u petak i subotu, 22. i 23. siječnja od 19 sati prikazuje se komedija “Sestre”, te od 21 sat western avanturistička drama “Povratnik”.

“Sestre”

Jane i Maura su sestre nezadovoljne činjenicom što su njihovi roditelji odlučili prodati obiteljsku kuću u kojoj su one provele djetinjstvo i srednjoškolske dane. Iako sada već odrasle žene, shvativši da se moraju oprostiti od svih nevjerojatnih uspomena koje ih uz kuću vežu, odlučuju pripremiti najluđi party koji u srednjoškolskim danima nikada nisu napravili. Ubrzo će shvatiti da su pripremile uistinu najluđi party koji se nepovratno oteo kontroli, a na kojemu su one, kako su i priželjkivale, glavne zvijezde!

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Povratnik”

U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legen­darnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno je napao me­dvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Har­dy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom vo­ljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemeni­ma, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Šuma užasa”

MV5BMjAwMzQzNTc5OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDgyMTU2NzE@._V1_UY1200_CR9006301200_AL_ (Custom)

Nadnaravni triler smješten u legendarnu šumu Aokigahara u podnožju planine Fuji u Japanu. Mlada Amerikanka Sara (Natalie Dormer iz serije „Igra prijestolja“ i filmskog serijala „Igre gladi“), kreće u potragu za svojom sestrom blizankom koja je misteriozno nestala. Unatoč upozorenjima da se drži staze, Sara ulazi u šumu odlučna da otkrije istinu o sudbini svoje sestre pri čemu se suočava s ljutim i izmučenim dušama mrtvih koje vrebaju sve koji lutaju šumom.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 15 kuna.

(www.pou-slatina.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content