Predavanje prof. Ternjeja: „Priroda kao nadahnuće za učenička biološka istraživanja“

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica profesor Zvonko Ternjej održao predavanje povodom dodjele povelje i nagrade “Srećko Jelinić” za 2015. godinu, te povodom četrdeste obljetnice rada i djelovanja.

Na samom početku profesora Ternjeja ukratko je predstavila ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica Višnja Romaj, koja je istaknula svoju želju da profesor ovo predavanje pretvori u tekst, te da se taj isti tekst smjesti i u zavičajnu zbirku knjižnice. Ravnateljica Gimnazije Petra Preradovića Virovitica Jasminka Viljevac, također je rekla nekoliko riječi o svom dugogodišnjem kolegi, te uz riječi hvale zatražila od profesora još jedno predavanje, koje bi se održalo na njihovom Učeničkom vijeću.

Profesor Ternjej predavanje „Priroda kao nadahnuće za učenička biološka istraživanja“ već je održao na Biološkom odsjeku PMF-a, kada mu je i dodijeljena povelja i nagrada. U njemu se osvrnuo na svoj četrdesetogodišnji rad, koji je prikazao kroz nekoliko učeničkih radova, kako bi prikazao publici čime su se sve bavili učenici pod njegovim mentorstvom.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Željka Đaković)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content