Primeiro de agosto osvojio 21. zimski malonogometni turnir u Slatini

Završen je 21. zimski malonogometni turnir u Slatini koji je po četvrti put organizirao Hrvački klub Slatina. Turnir je započeo 19. prosinca prošle godine, a u nedjelju 10. siječnja 2016. odigrane su utakmice za treće mjesto i finalne utakmice. Turnir se igrao u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića i to u šest kategorija: U-10, U-12, U-14, kadeti, seniori i veterani. Najbolje tri plasirane momčadi u kategoriji seniora i veterana dobili su uz medalje, pehar i novčane nagrade. Kategorijama U-10 i U-12 odličja su uručili treneri HK Slatina, Borivoje Kocić, Hrvoje Petrak i Novica Kocić. Kategoriji U-14 i kadetima odličja su uručili najuspješniji sportaši grada Slatine i Virovitičko-podravske županije Marko Klement, Nebojša Nikšić i Dražen Kocić. Seniorima je odličja uručio zamjenik gradonačelnika grada Slatine, Miroslav Venus, a kategoriji veterana saborski zastupnik Igor Fazekaš.

U najjačoj kategoriji seniora turnir je pripao ekipi Primeiro de agosto koja je u finalu pobijedila „Mars napada“ sa rezultatom 5:4(Babić, Horvat, Dakić 2, Eror/Ostojić, Grgić, Radonjić 2). Broncu je osvojila ekipa „Ljuman Tomi i prijatelji“ koji su svladali „Last baj baj“ sa 3:1(Vincetić 2, Karamarković/Culej). Za najboljeg igrača turnira izabran je Matej Kupres(Mars napada), za najboljeg strijelca Zvonimir Horvat(Primeiro de agosto), a najboljim golmanom proglašen je Saša Matijević(Primeiro de agosto).

U kategoriji veterana turnir je osvojio „Autoservis INO“ pobijedivši u finalu NK Viroviticu sa 5:2. Treće mjesto pripalo je ekipi „Noja united“ koja je nakon šesteraca bila bolja od “Stanje šoka“ -2:2(3:5). Najboljim igračem proglašen je Marijan Makar(Autoservis INO), najboljim strijelcem Davor Majačić(Autoservis INO) i najboljim golmanom Miško Lorenc(Autoservis INO).

U najmlađoj kategoriji turnir je osvojila ekipa ŠN Slatina 3 koja je u finalu nakon šesteraca bila bolja od NK Voćina- 1:1(4:3). Broncu je osvojila ekipa „NA Grga“ koja je pobijedila sa 2:1 ŠN Slatina 2. Najboljim igračem proglašen je Marko Jozić(NK Voćin), najboljim strijelcem Marko Medić(NA Grga) , i najboljim golmanom Matej Koić(ŠN Slatina 3).

U kategoriji U-12 turnir je pripao ekipi „ŠN Slatina 1“ koja je u finalu pobijedila „Prijatelji Ćeralije“ sa 5:0 . Broncu je osvojila ekipa NA Grga koja je u šestercima bila bolja od ŠN Slatina 2-0:0(3:2). Najboljim igračem proglašen je Marko Šuntić(ŠN Slatina 1), najboljim strijelcem Dorijan bogati(ŠN Slatina 1), i najboljim golmanom Gabrijel Fuljek(ŠN Slatina 1)

U kategoriji U-14 prvo mjesto je osvojila NK Virovitica koja je u finalu pobijedila Young boys-e iz Ćeralija sa 2:1. Broncu je osvojila „ŠN Slatina“ koja je bila bolja od ekipe „NA Grga“ sa 1:0. Najboljim igračem proglašen je Ronaldo Rengel(NK Virovitica), najboljim strijelcem Franjo Perić(Young boys), i najboljim golmanom Davor Harš(NK Virovitica)

Kod kadeta turnir su osvojili „Otpisani“ koji su u finalu svladali „Čistko“ sa 2:1. Bronca je pripala NK Virovitici koji su nakon šesteraca bili bolji od „Đavo tapu“-3:3(6:5). Za najboljeg igrača turnira izabran je Davor Sinjaković(Otpisani), najbolji strijelac je Sandi Kovač(NK Virovitica)a najbolji golman Leo Kirin(Otpisani)

Rezultati finalnog dana-nedjelja 10.1.2016.:

U-10

ZA TREĆE MJESTO

ŠN SLATINA 2 GRAĐ MARKOVIĆ : NOGOMETNA AKADEMIJA GRGA 1:2

ZA PRVO MJESTO

ŠN SLATINA 3 PRIJEVOZ ŠAMPION : NK VOĆIN         1:1(4:3)

 

U-12

ZA TREĆE MJESTO

NOGOMETNA AKADEMIJA GRGA : ŠN SLATINA 2             0:0 (3:2)

ZA PRVO MJESTO

PRIJATELJI ĆERALIJE : ŠN SLATINA 1 0:5

 

U-14

ZA TREĆE MJESTO

ŠN SLATINA VIDEO ALFA : N.A. GRGA- G.O. BILIĆ 1:0

ZA PRVO MJESTO

NK VIROVITICA : YOUNG BOYS ĆERALIJE 2:1

 

KADETI

ZA TREĆE MJESTO

NK VIROVITICA: FRIZERSKI SALON M.F. ĐAVO TAPU     3:3(6:5)

ZA PRVO MJESTO

OTPISANI: ČISTKO 2:1

 

VETERANI

ZA TREĆE MJESTO

STANJE ŠOKA: C.B. PINTA NOJA UNITED       2:2(3:5)

ZA PRVO MJESTO

AUTOSERVIS INO: NK VIROVITICA 5:2

 

SENIORI

ZA TREĆE MJESTO

C.B. BARCODE LAST BAJ BAJ: LJUMAN TOMI I PRIJATELJI 1:3

ZA PRVO MJESTO

PRIJAŠIN MARS NAPADA : PRIMEIRO DE AGOSTO 4:5

(www.icv.hr, mt, foto:Marko Telišman)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content