“Primeiro de agosto” podigao kvalitetu 21. zimskog malonogometnog turnira u Slatini

Slatinski 21. zimski malonogometni turnir ušao je u samu završnicu te se zbog prikazane kvalitete igre kao jedan od najvećih favorita istaknula ekipa Primeiro de agosto. Radi se o ekipi koja već nekoliko godina nastupa na turniru, a koja je ove godine sastavljena  bivših reprezentativaca Hrvatske i igrača sa šireg popisa te od nekoliko pravih futsal majstora. Primeiro de agosto je ove godine skupio „pun parket“ – ono što slatinska publika dosadašnjih godina nije imala prilike vidjeti, ali upravo ono što je ovaj zimski turnir zaslužio.

Po mnogima jedan od najvažnijih članova Primeira, igrač čije majstorije su skoro uvijek popraćene pljeskom je, slatinskoj publici sada već dobro poznati Osječanin Dražen Čavar. Prema mišljenju mnogih gledatelja jedan od najboljih malonogometaša sa ovih prostora. Uz Čavara, bivšeg reprezentativca koji igrom slučaja trenutno ne nosi kockasti dres tu je i ljubimac publike, Zvonimir Horvat, koji se nalazi na širem popisu za reprezentaciju Hrvatske i jedan od najbojih igrača MNK Kelmea iz Osijeka. Svakako treba istaknuti i Gorana Dakića bivšeg reprezentativca koji svojim hladnim potezima također oduševljava publiku. Da bi znanje i iskustvo upotpunili sa eksplozivnošću i jakim šutom tu je u ekipi i Nikola Eror, mladi igrač MNK Kelmea koji se savršeno uklopio u igru Primeira. Treba svakako napomenuti da Slatinčani imaju priliku u redovima Primeira gledati i igrača AEK-a iz Atene pravog znalca i egzekutora Armanda Kajfeša. Ekipu svojim golmanskim iskustvom upotpunjuje četverostruki osvajač zimskog turnira u Slatini, Saša Matijević- „Mata“ koji ujedno „brani“ i slatinske boje u momčadi Primeira.

Primeiro de agosto se u četvrtfinalnom susretu sastaje sa Malonogometnim klubom Apokalipsa iz Nove Bukovice, aktualnim i višestrukim prvacima Županijske malonogometne lige VPŽ. U ovom derbiju publika može uživati u petak u 20.05 sati. (www.icv.hr, mt, foto:Dragutin Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content