Rukomet: Tko s kim, gdje i kada…

Tvin-Virovitica i Pitomača na turniru u Mađarskoj

Rukometašice Tvin-Virovitice i Pitomače sudjeluju u subotu 30. siječnja na jakom Pannon Borbolt turniru u Kozármislenyu, nedaleko Pécsa. U mjesnoj sportskoj dvorani u 9.15 sati Tvin igra sa Szegedom KKSE, članom 1B lige istok, koji je prošle sezone ispao iz prve lige, a Pitomača u 11.15 sati sa domaćim Kozármislenyom SE, članom 1B lige zapad. U 15.15 igra se utakmica za treće, a u 17.15 za prvo mjesto.

Viro-Virovitica dočekuje Petrinju

U Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 30. siječnja u 17.30 sati rukometaši Viro-Virovitice igraju pripremni susret sa Petrinjom, koja je na petom mjestu druge lige zapad nakon odigrane polusezone.

Kadeti Vira u Rudama

U šestom krugu 1. jedinstvene kadetske lige kadeti Viro-Virovitice gostuju u Rudama nedaleko Samobora. U nedjelju 31. siječnja u Školsko sportskoj dvorani igraju u 12.15 sa domaćim Rudarom, a u 13.30 sa Karlovcem.

Mlađi kadeti gostuju u Osijeku

Mlađi kadeti Viro-Virovitice pripremajući se za 10. međunarodni turnir u Virovitici, koji se igram idućeg vikenda, igraju pripremni susret u Osijeku, u nedjelju 31.siječnja, u 11 sati, sa mlađim kadetima Osijeka.

Dječaci „B“ u Ludbregu

Dječaci „B“ Viro-Virovitice i Slatine u devetom krugu svoje lige igraju u Ludbregu, u Gradskoj sportskoj dvorani , u subotu 30. siječnja, sa Ludbregom i Koprivnicom. Turnir se igra od 14.45 do 19 sati.

(www.icv.hr, mš, Foto:Ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content