Stanovnici VPŽ cijene svog ministra: Tolušić će sigurno biti dobar ministar

Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić postao je novi ministar regionalnog razvoja i europskih fondova u Vladi Tihomira Oreškovića. U njegova dva mandata ta je županija mnogo ulagala u školstvo, zdravstvo i gospodarstvo te je postala među vodećim županijama u Hrvatskoj po povlačenju sredstava iz fondova Europske unije, što je sjajna referenca za ministarstvo u kojem će raditi. Građani Virovitičko-podravske županije posebno cijene Tolušićev rad.
Manuela Mališ (27) iz Čačinaca kaže da su dolaskom Tomislava Tolušića na mjesto župana osjetili što je pravi odnos županije prema malim mjestima. “Pomaže našoj općini konstantno, a kako Općini kao instituciji, tako svim udrugama i posebno nama mladima. Sigurna sam da će kao ministar nastaviti raditi kao što je radio kao župan, pošteno, marljivo i uporno za dobrobit Slavonije, naše županije, ali naravno i cijele Hrvatske”, smatra Manuela Mališ.
Matija Rister (38) iz Orahovice kaže da je Tomislav Tolušić Orahovicu i Virovitičko-podravsku županiju podigao u svim pogledima: “Siguran sam da će kao ministar učiniti samo dobro jer Hrvatskoj trebaju takvi ljudi, mladi, obrazovani i stručni”.
I Virovitičani daju punu potporu Tomislavu Tolušiću, u razgovoru s njima saznali smo kako misle da je Tolušić čovjek koji voli ovaj kraj i zasigurno će ostati uz njega. Ističu kako je Tolušić “jednostavno čovjek od naroda i koji narodu želi pomoći”. (www.glas-slavonije.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content