Vatrogasna mladež VZO Pitomača polaganjem ispita priprema se za državno natjecanje mladeži u Puli

Nakon predavanja održanog od 7. do 16. siječnja 2016. godine u organizaciji zapovjednika VZO-e Pitomača Nevena Milanovića četrdeset dvoje mladeži pristupilo je ispitima.

Četrnaestero mladeži bili su pripadnici DVD-a Velika Črešnjevica, devet iz Pitomača, jedanaest iz Turnašice i osmero iz Otrovanca. Svi su uspješno riješili testove znanja i odradili praktične vježbe. Gotovo polovica njih vrhunski je riješila tekst, a najbolja među njima sa 55 bodova bila je Sara Siladić.

Djeca iz DVD-a bila su sa svojim voditeljima: Lukom Sabljićem, Sanjom Rengel, Majom Antoljak, Lolitom Grlica, Josipom Nemetom i Davidom Tržićem.

Zapovjednik VZO i voditelj tečaja Neven Milanović svima je čestitao na položenim ispitima, a ekipama: ženskoj mladeži DVD Pitomača i Velika Črešnjevica, te muškoj mladeži DVD Kladare, Turnašica i Velika Črešnjevica zaželio dobar uspjeh na ovogodišnjem Državnom natjecanju vatrogasne mladeži u Puli. Podjele diploma i oznaka zvanja biti će im podijeljene na Godišnjim skupštinama njihovih DVD-a.

(www.pitomaca.hr)

Invalid Displayed Gallery

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content