FOTO: “Slatki” izgubili od ZG Dubrave i pobijedili Partizan

U petak popodne počeo je 10. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete Virovitica 2016.

Na treningu večer uoči turnira trenera domaće ekipe Ivana Metera dočekala je neugodna vijest, jedna od glavih igračkih poluga Noa Zečević se razbolio.

Prvu utakmicu domaći sastav odigrao je protiv ZG Dubrave. Na početku su parirali gostima iz Zagreba, ali kako je vrijeme odmicalo ZG Dubrava se sve više odvajala do konačnih 16-20. Najefikasniji domaći igrač je bio Borna Šimić s deset zgoditaka, dok Noa Zečević nije bio u sastavu.

IMG_7954U drugom susretu, po tradiciji, Viro-Virovitica je igrala sa beogradskim Partizanom. Ovog puta Noa Zečević je „stisno zube“ i ušao u igru. Prvi dio Partizan je kontrolorao rezultat i većim dijelom vodio, u jednom trenutku i sa četiri gola (6-10).

Domaći rukometaši se nisu predavali i na odmor odlaze sa dva gola zaostatka (9-11). Nakon odmora još više pritišću i preuzimaju kontrolu susreta. Odlaze na pet zgoditaka prednosti (23-18 i 24-19) i time osiguravaju pobjedu 24-20.

Najefikasniji je bio virozni Noa Zečević s devet, a pratili su ga Deni Fijala i Tomislav Suhanek s pet zgoditaka, dok je Davor Harš u jednom trenutku „zaključao vrata“.

IMG_7999U subotu mlađi kadeti Viro-Virovitice igraju s vršnjacima Prvog Plinarskog društva Zagreb, koji su neporaženi. Utakmica se igra u dvorani Tehničke škole u 11 sati.

Domaćim igračima je sve otvoreno. U slučaju pobjede mogu biti prvi, a u slučaju poraza i četvrti. Očekuje se, da će dvvorana Tehničke škole biti ispunjena ljubiteljima rukometa, koji će pružiti podršku domaćim rukometašima. (www.icv.hr; mš; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content