FOTO: Zamet-Poreč i PPD Zagreb-PL Celje polufinala na rukometnom turniru

U subotu popodne igrale su se utakmice četvrt završnice 10. međunarodnog rukometnog turnira za mlađe kadete.

PPD Zagreb se lako obračunao s Akademijom Balić-Metličić 19:12. U štajerskom derbiju PL Celje je pobijedilo Gorenje 26:20. Zamet je bez većih problema nadjačao Viro Viroviticu 20:14. Dok je Poreč uspio slomiti otpor žilave ZG Dubrave sa 15:11.

Glavna atrakcija u subotu popodne su bili članovi stručnog stožera seniorske muške reprezentacije Ivano Balić i Petar Metličić, sa kojima su se željeli susresti i veliki i mali.

Istovremeno u dvorani Osnovne škole ivane Brlić Mažuranić razigravaralo se za plasman od devetog do dvanaestog mjesta. Novi Beograd je pobijedio reprezentaciju Vojvodine 26:14, dok je Partizan bio bolji od Borca 19:18.

U nedjelju u dvorani Tehničke škole igraju se polufinalne utakmice. U 10 sati PPD Zagreb i PL Celje, a u 11 sati Zamet i Poreč.

Istovremeno se u dvorani OŠ Ivane Brlić Mažuranić razigrava od petog do osmog mjesta. U 10 sati igraju Akademija Balić-Metličić i Gorenje, a u 11 sati Viro Virovitica i ZG Dubrava.

Utakmice za poredak su na rasporedu od 13 sati u dvorani Tehničke škole. Finale je na rasporedu u 18 sati. (www.icv.hr; mš; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content