Fotogalerija: Pogledajte tko je sve bio na 19. Virovitičkom dječjem maskenbalu

U organizaciji Turističke zajednice grada Virovitice i Društva “Naša djeca” održan je 19. Virovitički dječji maskenbal. Sve je počelo pod satom, gdje su nakon formiranja kolone brojne maske predvođene Meštrom krenule prema Domu Hrvatske vojske. U koloni se moglo pronaći svakakvih maski, a utjelovili su ih Gradska glazba i Mažoretkinje, Glazbena igraonica, Dječji vrtić Cvrčak, KUC Virovitica, Virovitičke mažoretkinje i mnogi drugi.

IMG_8652Kada je vesela kolona pristigla u dvoranu Doma Hrvatske vojske, svojim nastupom program su otvorili Gradska glazba i njihove Mažoretkinje, nakon čega je Meštar preuzeo ključeve grada od gradonačelnika Ivice Kirina, te su maškare zavladale gradom.

IMG_8858U njihovoj vladavini bilo je veselo, pjevali su, plesali, odigrali brojne igre: skakanje s balonima među nogama, nošenje loptica u žlicama, gaženje balona na vezicama, te brojne druge. Svojim nastupima maskenbal su uveličali i Glazbena igraonica Glazbene škole Jan Vlašimsky, Kulturno-umjetnički centar Virovitica i Virovitičke mažoretkinje. Podijeljene su brojne nagrade za najbolje u svim igrama, svi su se mogli počastiti i slasnim krafnama, a nagrađena je i najmlađa maska, malena tromjesečna Mia.

IMG_8997

(www.icv.hr, žđ; Foto: Matija Rođak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content