Najbolji karataši su Maks Luka Šenjug, Monika Bubnjić, Sara Malčec, Laura i Lovro Erak te juniorska ekipa

Na proglašenju najboljih sportaša grada Virovitice najviše laureata ima Karate klub Virovitica. Najbolji sportaš grada Virovitice je Maks Luka Šenjug. U juniorskoj konkurenciji titulu najbolje sportašice odnijela je Monika Bubnjić iz Karate kluba Virovitica, koji je i najbolja ženska ekipa. Sara Malčec iz Karate kluba Virovitica je najbolja sportašica kod kadetkinja, dok su najperspektivniji najmlađi sportaši u pojedinačnom sportu Laura i Lovro Erak, također iz Karate kluba Virovitica.

erak
– Svakako najprije treba zahvaliti svim članovima koji redovito dolaze ne treninge i trude se. Treba zahvaliti i roditeljima koji daju maksimalnu podršku svojoj djeci, a mali dio smo odradili moja malenkost i Maks Šenjug koji vodi kate.

senjug
Mi i dalje nastavljamo s našom tradicijom, ali postoji samo jedna mala zapreka – drugi su klubovi počeli sjajno raditi i dobivaju priznanja, tako da moramo više truda uložiti da povratimo onaj naš tradicionalni štih, a to je da imamo pet do šest najboljih na proglašenju – kazao je predsjednik Karate kluba Virovitica Josip Škrablin.

bubnjic
– Imamo sjajne juniore i kadete, imali smo i državne medalje. Dosta mlađih učenika nam osvajaju medalje i jednog dana će se i oni kroz sportske udruge i zajednice početi isticati kako bi i oni dobili zaslužena priznanja.

malcec
Što se tiče 2016. godine Škrablin je istaknuo da je plan samo raditi, još više nego u 2015. godini i da za najboljeg sportaša u 2016. godini dobiju bar jedno priznanje više. (www.icv.hr, vle, Fotografija: Matija Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content