Odigran prvi Memorijalni kuglački turnir „Danica Grdić“

Na kuglani Dvorac u Virovitici 2. travnja odigran je prvi po redu Memorijalni kuglački turnir „Danica Grdić“, kao sjećanje na preminule virovitičke kuglašice Danicu Grdić i Mariju Virovac, koje su na kuglačkoj stazi provele više od 50 godina svog života.
Na turniru je sudjelovalo 5 ženskih i jedna muška ekipa, a prvo mjesto pripalo je ekipi Ruž. Druge su bile Lavice, a slijede Sloboda Tvin, IBM, Udruga umirovljenika Podgorje (muški) i Udruga umirovljenika Podgorje (žene). Pojedinačno je najuspješnija bila Gordana Domjanić.

Da bi turnir imao nastavak, organizator ovog memorijala, dugogodišnji virovitički kuglaš i trener Tihomir Vukelić, pobjedničkoj je ekipi Ruž uručio prijelazni pehar. Prigodni pehar također je dobila najstarija sudionica turnira Anica Erjavec, te najmlađa Tatjana Afentaler.

Tom prigodom je istaknuo da ovim Memorijalom kuglašice i kuglaši iskazuju poštovanje prema Danici i Mariji, ali i svim drugim preminulim virovitičkim kuglašima i ljubiteljima kuglanja koji su utkali sebe u razvoj ovog lijepog sporta.

(www.icv.hr, bs; foto: Bruno Sokele)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content