22. Općinsko natjecanje VZO Pitomača

U Dinjevcu je 29. svibnja održano 22. Općinsko natjecanje Vatrogasne zajednice općine Pitomača. U više ekipa, koje su bile podijeljene na djecu od 6 do 12 godina, mladež od 12 do 16 godina te na seniore, bilo je 200-tinjak natjecatelja.
Ekipe Dobrovoljnih vatrogasnih društava koje su bile najbolje, idu na županijska natjecanja. Za djecu i mladež županijsko natjecanje održat će se 12. lipnja u Otrovancu, dok će se za odrasle vatrogasce održati 19. lipnja u Gradini.
Na županijsko natjecanje djece i mladih odlaze:
– u kategoriji djeca dječaci – 1. mjesto osvojili su DVD Turnašica, 2. mjesto DVD Otrovanec i 3. mjesto DVD Starogradački Marof.
– u kategoriji djeca djevojčice poredak je plasiranih sljedeći: na 1. mjestu DVD Stari Gradac, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD Velika Črešnjevica i na 3. je mjestu DVD Dinjevac.
– u kategoriji mladež muška na 1. mjestu nalazi se DVD Turnašica, 2. mjesto osvojilo je DVD Velika Črešnjevica, 3. mjesto DVD Kladare te 4. mjesto DVD Otrovanec.
– kategorija natjecanja madeži ženska poredak je sljedeći: 1. mjesto DVD Pitomača, 2. mjesto DVD Velika Črešnjevica i 3. mjesto DVD Dinjevac.
Od odraslih vatrogasaca iz skupine muški A na županijsko natjecanje u vatrogastvu odlaze ekipe: DVD Tunašica 1, DVD Turnašica 2 i DVD Pitomača. U odjeljenju žene A najbolje su bile DVD Stari Gradac i DVD velika Črešnjevica te i ove skupine odlaze na županijsko natjecanje. U kategorijama muški B odlaze DVD Turnašica, DVD Kladare, DVD Sedlarica i DVD Stari Gradac, dok je u skupini žene B za županijsko natjecanje spremno DVD Turnašica i DVD Sedlarica.

(www.icv.hr, vk, Foto: V. Kovač )

Invalid Displayed Gallery

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content