23. manifestacija “Zbogom školo do jeseni” održat će se 3. lipnja

U velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije u Virovitici, u organizaciji županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu na čelu s pročelnicom Vesnom Šerepac, 2. svibnja je održan kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije i Učeničkog doma Virovitica, kojem su prisustvovale i obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak te predstavnici Razvojne agencije VIDRA na čelu s vršiteljem dužnosti ravnatelja Eminom Kovač.

Na kolegiju je dogovoreno da će se 25. svibnja u Virovitici održati svečanost nagrađivanja učenika koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnoj razini natjecanja, a dogovarane su i aktivnosti vezane uz predstojeću manifestaciju “Zbogom školo do jeseni”. Kako bi se zadovoljile potrebe maturanata koji polažu državnu maturu, dogovoreno je da se završna manifestacija održi 3. lipnja. Uz Virovitičko-podravsku županiju kao organizatora, ove je godine suorganizator Industrijsko-obrtnička škola iz Virovitice.

Pod točkom dnevnog reda razno, predstavnice Razvojne agencije VIDRA govorile su o planiranim projektima škola u sklopu programa prekogranične suradnje s Mađarskom. I nadalje će se realizirati projekti kojima se podiže standard u osnovnim i srednjim školama i širi mogućnost razvoja kurikuluma, što ujedno pruža mogućnost školama ne samo da promijene svoj nastavni program, već i da prošire svoju suradnju.

(www.icv.hr, mb; foto: Martina Bašić)

IMG_6049IMG_6052

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content