8. svibnja održava se globalna humanitarna utrka Wings of Life

U nedjelju, 8 svibnja, u Zadru se održava međunarodna utrka Wings of Life: World Run – trčimo za one koji ne mogu. Riječ je o utrci koja se održava na šest kontinenata i u 34 zemlje svijeta, a koja nema određenu duljinu staze. Naime, svrha svakog trkača je istrčati što veću udaljenost prije nego ga sustigne  presretačko vozilo, odnosno trkači bježe od „ciljne linije“ umjesto da joj se približavaju.

Organizator utrke je neprofitna zaklada  Wings for Life koja ima jednu misiju, a to je pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Svi sudionici u utrci Wings for Life World Run trče za one koji ne mogu.

Na utrci će ove godine sudjelovati i Goran Draksler, član  udruge maratonaca Glasnici istine VPŽ, a  ovaj put će trčati i za Udrugu osoba sa invaliditetom Slatina koja broji preko 200 članova. Goran će pretrčati 40 kilometara i na taj način pomoći zakladi Wings of Life  i UOSI Slatina.  Uplatom jedne kune za svaki Goranov pretrčani kilometar na žiroračun Udruge osoba sa invaliditetom možete pomoći i vi!  Žiroračun je sljedeći: HR1123400091110026321, OIB:49039095569.

(www.icv.hr, mt)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content