Mađarski biciklisti Ferenc Voros i Kata Stemler osvojili najzahtjevniju utrku 1. MTB adventure race u Orahovici

U Orahovici je održana Prva MTB Papuk adventure race utrka u organizaciji biciklističkog kluba Lood i Parka prirode Papuk.u utrci je sudjelovalo 66 biciklista iz svih krajeva Hrvatske i susjedne Mađarske:

– Odaziv za prvu utrku je bio odličan. Utrka je bila orijentacijskog tipa koja se vozila na području Parka prirode Papuk, grada Orahovice i općine Čačinci u tri dužine staze, 30 km koji je nosio ime Put Ružice, 70 km nazvan Put Jankovca i 110 kilometara pod nazivom Put Papuka i to u dvije kategorije, muškoj i ženskoj. Do sada nije bilo ovakvog događaja na ovim prostora te se nadamo da će isti kroz godine privući sve veći broj biciklista.

U ime BK Lood zahvaljujem se svima koji su podržali ovaj događaj Gradu Orahovica, TZ općine Čačinci, Giant bicikli, Fructus Orahovica, CER Đurđenovac, Podravka Koprivnica te mnogobrojni volonteri i fotografi. Iz razgovora s biciklistima koji su sudjelovali na utrci dobili smo informacije da su oduševljeni ljepotama prirode, biciklističkim stazama, gostoljubivošću domaćina te su obećali da će doći i na sljedeću utrku. – rekao je predsjeednik BK LOOD Mario Vida.

Evo i svih rezultata utrke:

Put Papuka – 110 km – muškarci

1. VOROS Ferenc – Mecsek maraton team
2. UDOROVIĆ Ivan – BK Lood Orahovica
3. MARGARETIĆ Nino – BK Lood Orahovica

Put Papuka – 110 km – žene

1. STEMLER Kata – Mecsek maraton team

Put Jankovca – 70 km – muškarci

1. PAVIĆ Goran – BBK Požega
2. VIDA Mario – BK Lood Orahovica
3. VIDIĆ Milan – BBK Požega

Put Jankovca – 70 km – žene

1. MLADINOV Ana – individualac

Put Ružice – 30 km

1. PEZIĆ Ante – BK Lood Orahovica
2. BILIĆ Tadej – BK Lood Orahovica
3. GJAJIĆ Luka – BK Lood Orahovica  (www.icv.hr; vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content