“Bilogorski bedak” pobjedio na Šaranskom kupu “Lendava”

Povodom proslave Dana Općine Špišić Bukovica, na jezeru Zidine, u organizaciji Športsko ribolovnog kluba “Lendava”, od 24. do 26. lipnja održan je 5. šaranski kup “Lendava”.

Natjecalo se 15 timova iz Špišić Bukovice, Virovitice, Slatine, Bjelovara, Korije, Sesveta, Turanovca, Vukosavljevice, Nuštra i Dugog Sela pokraj Zagreba. Prvo mjesto i prelazni pehar sa najviše ulovljenog šarana i amura osvojila je virovitičko-bjelovarska kombinacija, tim “Bilogorski bedak”, drugi je bio šaranski tim “Epo Art” iz Virovitice, a treće mjesto osvojio je “Carpemoni” iz Virovitice. Dalje slijede “Šogori” iz Virovitice, “Krmežljivci” (Slatina, Virovitica), “Dlakavi Milan” iz Sesveta, “Ložnjak” (Korija, Virovitica), “Vollage Pub” iz Dugog Sela, “Caffe bar Capucino – Rock” iz Virovitice, “Dravski pecaroš” iz Turanovca, “Marvani” (Vukosavljevica, Korija), “Kukujevci” iz Slatine, “Igor i Leon” iz Virovitice, “Shock Leader” iz Bjelovara i “Nuštar 01 BS” iz Nuštra.

Prijelazni pehar, statue i medalje najuspješnijim natjecateljima uručio je Hrvoje Miler, načelnik Općine Špišić Bukovica koja je bila i glavni pokrovitelj ovog ribolovnog natjecanja.

(www.icv.hr, bs; foto: Bruno Sokele)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content