Dječaci Vira prvi, djevojčice Slatine druge, a Tvina treće na prvom turniru „Vilim Tičić“

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici povodom Dana državnosti Republike Hrvatske odigran je 1.memorijalni turnir u mini rukometu „Vilim Tičić“. Na turniru je u konkurenciji djevojčica i dječaka ukupno sudjelovalo četrnest ekipa. Turnir je dobio ime po Vilimu Tičiću, srednjoškolskom profesoru, koji je krajem četrdesetih godina prošlog stoljeća organizirao ženski i muški rukometni klub u Virovitici. Turnir je otvorio sin Vilima Tičića- Josip, a s njim je bila i supruga profesora Tičića Anica. Njima je to bila prva posjeta Virovitici, koja je ponosna na njihovog pokojnog oca i supruga.
U konkurenciji dječaka najbolja momčad je bila Viro Virovitica I., koja je u finalom susretu pobijedila Daruvar sa 13:7, u susretu za treće mjesto Koprivnica I je pobijedila Viro Viroviticu II sa 10:1.
U konkurenciji djevojčicaprva je bila Podravka, koju vodi virovtički trener Nenad Smiljanec, druga je bila Slatina, a treća ekipa Tvin Virovitice.
Medalje i pehare najboljim ekipa su podijelili Josip Tičić, dogradonačelnica Virovitice Željka Grahovac, predsjednik Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije Antun Blažević i tajnik Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije Želimir Holer.
Turnir je organizirao Rukometni savez Virovitičko-podravske županije, Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije, sportska zajednica grada Virovitice, grad Virovitica, Virovitičko-podravska županija, uz pomoć trenera Viro Virovitice i Tvin Virovitice.
Na turniru, koji će biti organiziran iduće godine očekuje se još veći broj ekipa. (www.icv.hr, mš; Fotografije: Mario Šolc)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content