INA – novi partner u projektu „Zajednička nabava – HOK ZNA“

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore i INA-Industrija nafte d.d., osigurat će se povoljniji uvjeti opskrbe naftnim derivatima za obrtnike na području cijele Hrvatske

Zagreb, 14. lipnja 2016. – Svečanim potpisivanjem Sporazuma, definirana je suradnja Hrvatske obrtničke komore i INA – Industrija nafte, d.d. s namjerom poticanja razvoja obrtništva kroz povoljnije uvjete opskrbe naftnim derivatima za članove HOK-a na području cijele Hrvatske.

Sporazumom HOK-a i INE osigurava se pravna podloga za ugovaranje uvjeta opskrbe naftnim derivatima za članove HOK-a na području Republike Hrvatske na maloprodajnim mjestima INE.

Temeljem ovog Sporazuma, INA je danas sklopila i pojedinačne sporazume s područnim (županijskim) obrtničkim komorama, u okviru kojih će se članovima s područja njihovih županija ponuditi posebni uvjeti kod sklapanja pojedinačnih ugovora o korištenju INA kartice.

Povoljni uvjeti opskrbe naftnim derivatima ostvaruju se u sklopu projekta Zajednička nabava – HOK ZNA, čiji je cilj omogućiti članovima Hrvatske obrtničke komore kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora ostvari poslovnu suradnju.

U ime Hrvatske obrtničke komore Sporazum je potpisao predsjednik Dragutin Ranogajec poručivši: „Obrtnicima su povoljnije cijene naftnih derivata, vrlo bitne za smanjenje troškova poslovanja i održavanje konkurentnosti na tržištu. Iznimno smo zadovoljni zbog ostvarivanja ovog partnerstva s Inom te vjerujemo da će članovi Hrvatske obrtničke komore prepoznati pogodnosti koje će moći ostvariti temeljem danas potpisanog Sporazuma“.

U ime Ine Sporazum je potpisao direktor Službe domaće prodaje, Sektor komercijalnih poslova Hrvoje Šintić, koji je ovom prigodom izjavio: „INA prepoznaje značaj obrtništva radi čega težimo daljnjem unapređenju suradnje s obrtnicima i Hrvatskom obrtničkom komorom. Drago nam je stoga što smo Sporazumom koji je potpisan danas omogućili posebne pogodnosti za članove HOK-a što će zasigurno olakšati i ubrzati njihovo poslovanje“ .

Hrvatska obrtnička komora okuplja gotovo 77.000 obrta koji čine respektabilan udio u gospodarstvu Republike Hrvatske pa je povećanje konkurentnosti članova, kroz uštede koje će ostvariti putem projekta Zajednička nabava HOK ZNA, mjerljiv doprinos u ukupnim gospodarskim aktivnostima. INA-Industrija nafte d.d. ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA upravlja regionalnom mrežom od 437 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

(www.okvpz.hr)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content