Početna konferencija projekta vrijednog 19 milijuna kuna: Virovitica dobiva Studentski dom sa 108 ležajeva

U Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici u ponedjeljak, 27. lipnja, održana je početna konferencija u sklopu projekta “Izgradnja studentskog doma u Virovitici”. Vrijednost Studentskog doma iznosi 19.373.876,98 kuna, a iznos EU potpore je 18.524.301,88 kuna. Projekt je financiran temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020.

st_domPočetnoj konferenciji prisustvovali ministar regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić, su veleposlanik Republike Indije u RH, nj. e. Sandeep Kumar, pomoćnik Ministra znanosti, obrazovanja i sporta Srećko Tomas, predsjednik Upravnog vijeća Visoke škole i saborski zastupnik Tomislav Žagar, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, dekanica Visoke škole Virovitica Vesna Bedeković, dekan vukovarskog veleučilišta Lavoslav Ružićka Mirko Smoljić, predstavnice Središnje agencije za financiranje i ugovaranje, pročelnici županijskih i gradskih upravnih odjela te brojni drugi uvaženi gosti. Konferenciji su, naravno, prisustvovali i oni zbog kojih je ovaj projekt pokrenut – studenti, zajedno s predsjednicom Studentskog zbora Visoke škole Virovitica Ivom Ribić.

Studentski dom će imati 108 ležajeva, a realizirat će se zahvaljujući suradnji i angažmanu Visoke škole Virovitica, Razvojne agencije VIDRA i Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, mb, foto: Matija Rođak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content