Projekt Lider invest 2016.: Nominirajte najbolju veliku, srednju i malu investiciju u vašoj županiji

Do 15. srpnja 2016. otvoren je natječaj za prijavu najbolje velike, srednje i male proizvodne investicije u Hrvatskoj u sklopu projekta Lider invest. Kvalitetu prijavljenih investicijskih projekata ocjenjivat će stručni odbor kojeg čini 9 članova: Mladen Vedriš (Pravni fakultet), predsjednik; Damir Novinić (AIK), Tomislav Radoš (HGK), Slavko Krajcar (FER), Vedrana Jelušić Kašić (EBRD), Sandra Švaljek (EIZG), Zdenko Adrović (HUB), Benjamin Cerovac (Bisnode) i Miodrag Šajatović (Lider).

Kriteriji odabira su udio izvoza, broj novootvorenih radnih mjesta i suvremenost tehnologije. Stručni odbor vrednovat će investicije i prema prihodu po zaposlenom, udjelu domaćeg materijala, procjeni stupnja dodane vrijednosti, stupnju finalizacije proizvoda te utjecaju na okolinu – održivosti.

Nominirati se mogu sve investicije koje su započele s proizvodnjom u periodu od 1. svibnja 2014. do 30. travnja 2015. godine. Nominaciju je potrebno dostaviti najkasnije do 15. srpnja 2016. godine, na adresu e-pošte [email protected], a obrazac možete preuzeti ovdje. U srijedu, 19. listopada 2016. u Zagrebu, dodijelit će se nagrade odabranim investicijama.

Misija projekta Lider invest je prepoznavati i promicati investicije koje otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodanu vrijednost te primjerom i stečenim iskustvima jačaju povjerenje u institucionalne i pravne okvire potrebne za stvaranje pozitivnog ozračja koje će privući buduće ulagače/investitore. U okviru projekta, održani su Investicijski forumi sjeverozapadne Hrvatske; Dalmacije; Slavonije i Baranje; Istre, Primorja i gorske Hrvatske te grada Zagreba i središnje Hrvatske. Više o projektu doznajte na lider.media/lider-invest-2016/.

(www.hrvzz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content