Proračun Grada Virovitice povećan za 4.306.000 kuna

U prostorijama Grada Virovitice održana je 24. Sjednica Gradskog vijeća grada Virovitice na kojoj su nakon razmatranja Godišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna grada za 2015. godinu donesene prve Izmjene i dopune ovogodišnjeg proračuna Grada Virovitice.

Proračun planiran za 2016. godinu u iznosu od 84.320.000 kuna Izmjenama i dopunama povećan je za iznos od 4.306.000 kuna ili za 5,10 posto tako da će za ovu godinu iznositi 88.626.000 kuna. Vezano uz izmjene i dopune proračuna članovi Gradskog vijeća donijeli su i Izmjene i dopune Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, kao i Program održavanja komunalne infrastrukture grada Virovitice za 2016. godinu.

Na sjednici Vijeća donesena je i konačna Odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Virovitice, koja će se zaslužnim građanima i ustanovama dodijeliti na svečanoj sjednici povodom obilježavanja Dana grada Virovitice, za blagdan Svetog Roka.

Na Sjednici je, između ostalih, nazočio pomoćnik ministra pomorstva prometa i infrastrukture u Upravi za fondove EU Marijo Klement.

(www.icv.hr, zc, žđ; Foto: Zlatko Ciprijanović)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content