Dekan Šumarskog fakulteta Vladimir Jambreković obišao Panonski drvni centar kompetencija

Još je manje od dva mjeseca ostalo do otvorenja Panonskog drvnog centra kompetencija, najznačajnijeg EU projekta koji se provodi na području Virovitičko-podravske županije, čija je vrijednost oko 45 milijuna kuna i od čega se 99 posto sredstava financira i europskih strukturnih fondova.

U četvrtak su prostor Panonskog drvnog centra komeptencija obišli dekan Šumarskog fakulteta iz Zagreba Vladimir Jambreković, znanstvena savjetnica Instituta Ruđer Bošković Rozelindra Čož Rakovac, uz pratnju svojih domaćina, predsjednice NO Panonski drvni centar komepetncija Zorice Hegedušić, županijskog pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i fondove EU Igora Androvića, voditeljice projekta PDCK Ivane Filipović…

Projekt Panonski drvni centar kompetencija je prvi i najveći projekt u Republici Hrvatskoj realiziran iz Strukturnih fondova EU u okviru Poziva za dostavu projektnih prijava “Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu” iz Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007-2013. Ukupna vrijednost projekta je 45 milijuna kuna, od čega je 99% financirano iz strukturnih fondova EU, a 1% financira Virovitičko-podravska županija. Partneri nositelju projekta, Virovitičko-podravskoj županiji, su VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, zagrebački Šumarski fakultet i Institut Ruđer Bošković. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content