Kandidat za predsjednika HDZ-a Andrej Plenković u Virovitici predstavio svoj izborni program HDZ – Središnja snaga razvoja Hrvatske“

Kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković je u utorak, 12. srpnja, u Kazalištu Virovitica stranačkim kolegama predvođenima predsjednikom Županijskog odbora, saborskim zastupnikom HDZ-a Josipom Đakićem, predstavio svoj izborni program pod nazivom “HDZ – Središnja snaga razvoja Hrvatske” koji u svojih deset točaka daje ključne smjernice na kojima će se temeljiti predizborni program stranke, a kojemu je glavni cilj dosljednom i vjerodostojnom politikom HDZ-a vratiti povjerenje biračima.

Na ovom skupu u Kazalištu Virovitica osim predsjednika Županijskog odbora HDZ VPŽ, saborskog zastupnika Josipa Đakića, između ostalih nazočili su i dopredsjednik Županijskog odbora HDZ-a, ministar regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić, pomoćnik ministra prometa i infrastrukture Mario Klement, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric, kao i predsjednici gradskih i općinskih odbora Hrvatske demokratske zajednice iz naše županije.
Andrej Plenković tom je prigodom istaknuo veliko zadovoljstvo što boravi u Virovitici, odnosno u Virovitičko-podravskoj županiji.

 

andrej_plenkovic

 

Namjera je bila iskoristiti ovu prigodu kako bih predstavio svoj program za unutarstranačke izbore u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Razgovarao sam s članovima HDZ-a o pripremama za parlamentarne izbore te nastavljam jednu kvalitetnu suradnju koju smo imali već niz godina. Dolazio sam ovdje u puno prigoda i kao europski i saborski zastupnik te kao državni tajnik za Europske integracije. Želim da ova kvalitetna suradnja koju dosada imamo, dobije novu dimenziju i da zajednički pridonesemo kvalitetnom i ambicioznom programu HDZ-a za parlamentarne izbore. Uvjeren sam da ćemo zajedničkim aktivnostima, osobito u Virovitičko-podravskoj županiji gdje HDZ drži političku odgovornost na razini gradova i općina, ostvariti izvrstan rezultat. – rekao je tom prigodom budući predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković.

Podršku Andreju Plenkoviću kao budućem predsjedniku stranke tom je prigodom dao predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, saborski zastupnik Josip Đakić istaknuvši da je Virovitičko-podravska županija nukleus stranke HDZ:

Okupili smo se ovdje kako bi gospodin Plenković kao jedini kandidat za predsjednika stranke iznio svoj program budućeg rada u Hrvatskoj demokratskoj zajednici jer je zasigurno temeljito razradio smjernice i ciljeve kojima će voditi stranku koja očekuje pobjedu na idućim parlamentarnim izborima i koja očekuje njega kao budućeg premijera.

(www.icv.hr, bs; foto: Matija Rođak)

 

hdz_plenkovic_vtc1

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content