Ljetno kino u Orahovici pun pogodak za sve uzraste

Udruga PAUK Orahovica ponovno je svim ljubiteljima dobrog filma vratila “Ljetno kino pod zvijezdama”. Prve dvije projekcije koje su održane na prostoru bivšeg dječjeg igrališta kod školskog centra uz besplatan ulaz, pokazale su da je ovaj potez “paukovaca” više nego pun pogodak.

-Odlučili smo probati s ljetnim kinom koji je svugdje tražen pa se eto nadamo da će i kod nas biti popraćen. Kako bi svi koji to žele, pomogli naš daljnji rad moći će za simboličnu cijenu kupiti kokice, piće, pojesti grah i druge delicije koje će pripremati naši članovi. Dakle, sve što preostaje je ponijeti dekicu i izvesti ljepšu polovicu ili pak cijelo društvo na film. U projekcijama će biti svih žanrova, od domaćih i ex-yu komedija, ljubića ili ponovno malo horora. Kako će projekcije biti rađene vikendom, na facebook događaju do četvrtka svi mogu predlagati filmove, a naši članovi će potom izabrati najbolji prijedlog. Prve dvije večeri su se pokazale odlično, došao je jako velik broj ljudi i svi su nakon projekcije bili oduševljeni što nam je motiv da nastavimo i dalje. Svako novu najavit ćemo kada budemo vidjeli koliko ima interesa jer ljeto je pa se svi ”raštrkaju” po svuda – rekao je predsjednik udruge PAUK Mirko Kufner.

Paukovci su uistinu pripremili sjajan ambijent, napravili su sjedalice od bala slame te automobilskih guma s mrežom pa je publika imala pravo uživanje u filmu. Mladi iz Udruge PAUK tako su ponovno Orahovici donijeli sjajan sadržaj i to za sve uzraste, a predsjednik Kufner već je najavio nove koji će dodatno upotpuniti ljeto kako mladima tako i onim nešto starijim mještanima Orahovice i okolice.

(www.icv.hr, vg; Foto: Vladimir Grgurić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content