Nakon jednogodišnje borbe za život preminuo nogometaš iz Virovitice Marko Bodalija

Nakon godinu dana borbe za život, u subotu, 23. srpnja, u dvadeset i trećoj godini života, preminuo je nogometaš iz Virovitice Marko Bodalija.

Podsjetimo, Marko je točno na današnji dan prošloga ljeta oko 5 sati ujutro teško stradao u prometnoj nesreći na Viru te je nakon godinu dana podlegao posljedicama nesreće u subotu oko 5.30 sati. Posljednji klub za koji je Marko igrao bio je Turanovac,a u svojoj nogometnoj karijeri još je nastupao za Viroviticu, bivši TVIN, Suhopolje, Sokol iz Milanovca, Sveti Đurađ, Malonogometne klubove Virovitica i Požari.

Bio je omiljen među svojim suigračima i prijateljima, te uvijek nasmijan, a nakon prometne nesreće bio je prikovan za krevet, jedno vrijeme u komi, a zatim u vegetativnom stanju.

Posljednji ispraćaj će biti u ponedjeljak, 25. srpnja, u 15 sati na Gradskom groblju u Virovitici, dok će se misa zadušnica održati u 18.30 sati u Crkvi svetog Roka u Virovitici.
Ovom prilikom redakcija Informativnog centra Virovitica obitelji preminulog Marka želi iskrenu sućut. (www.icv.hr, vle; Fotografija: Facebook)

1013554_10200232157392731_1568304586_n

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content