Obavijest o otkazivanju koncerta grupe Silente za Rokovo

S velikim žaljenjem ovim putem Vas obavještavamo da se koncert grupe Silente, zakazan za petak 12.8. u vrijeme Rokova, neće održati.

Njihovu ispriku i službeno priopćenje donosimo u cjelosti:

Dragi prijatelji i fanovi iz Virovitice

Žao nam je što nećemo doći ove godine na Rokovo, iako smo se jako radovali susretu sa svima Vama. U ovome trenutku band koji smo bili do sada više ne postoji. Žao nam je ako smo razočarali nekoga, no dalje ovako više nismo mogli. Puno hvala svim prijateljima, fanovima i medijima iz Virovitice koji su nas pratili i podržavali u ovoj našoj avanturi do sada.

Silente (Facebook)

Bili smo Silente. Nas šestoro. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun. Kao takve nas više nećete vidjeti na pozornici.

Tiborovu izjavu prenosimo u cijelosti, a ostatak Silentea mu daje svoju podršku i razumijevanje:

“Osobno vjerujem u rokenrol kao životni stil i u pozornicu kao energičan i nepredvidljiv dio showa. Zbog svoje trenutne nemogućnosti za dati išta umjetnički vrijedno na pozornici i van nje, odstupam od Silentea. Svi koncerti i nastupi su otkazani do daljnjeg. Želim zahvaliti familiji, prijateljima, menadžeru i divnim obožavateljima na potpori i razumijevanju.”

– Tibor Karamehmedović

SVI koncerti i medijska pojavljivanja benda su otkazani. Ispričavamo se fanovima i organizatorima, nikada u 3 godine nismo otkazali koncert bez obzira na uvjete i naše stanje. Dok ne postanemo ljudi kakve ovaj bend zaslužuje – stat ćemo.

Organizatori će se pobrinuti pronaći adekvatnu zamjenu o čemu ćemo Vas obavijestiti u narednim danima. (tz-virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content