Obilježen Dan mjesnog odbora Rezovac – najavljeni novi projekti

U subotnjim večernjim satima održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Rezovac. kojoj su između ostalih nazočili gradonačelnik Ivica Kirin i zamjenik gradonačelnika Grada Virovitice Ivan Sić te brojni predsjednici virovitičkih mjesnih odbora.

Tom prigodom predsjednik Vijeća mjesnog odbora Rezovac Branko Tomljanović u ime domaćina podsjetio je na brojne aktivnosti koje su odrađene u proteklom razdoblju između ostalog naglasivši da Rezovac danas mjesto ugodnog življenja koje infrastrukturno gledano ni po čemu ne zaostaje za ostalim dijelovima grada. Izrazio je zadovoljstvo što je u protekle dvije godine izgrađena plinska mreže u Rezovačkim Vinogradima i Rezovačkim Krčevinama te izgrađeno autobusno stajalište te pohvalio odličnu suradnju s Gradskom upravom.

Rezovac-1Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin i njegov zamjenik Ivan Sić pohvalili su rad mjesnog odbora koji je prepoznatljiv po odličnom radu u Nogometnom klubu Rezovac i Udruzi umirovljenika. Gradonačelnik Ivica Kirin najavio je i skori početak radova na asfaltiranju ceste u neasfaltiranom odvojku u Rezovačkim Vinogradima kao i rekonstrukciju ceste u Starom Rezovcu. Nakon što se završe ovi radovi krenut će se i u pripremu projekata za asfaltiranje preostalih odvojaka i izgradnju nogostupa od ulice Zlatnog Polja do Crkve koji je izrazito zahtjevan zbog potrebe zacijevljenja što ovaj projekt čini znatno skupljim kao i neriješenih imovinsko pravnih odnosa

Prisutne su pozdravili i predstavnici predstavnici prisutnih mjesnih odbora iz susjednog Taborišta te Svetog Đurđa, Golog Brda, Čemernice i Milanovca. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content