Svečana sjednica općine Gradina: Zlatnu plaketu dobio načelnik Dražen Peić, zahvalnicu Ivan Kojadin

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća kraj spomen-obilježja u znak sjećanja na poginule hrabre hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, u Vatrogasnom domu pod predsjedanjem predsjednika Tomislava Bobana, povodom Dana općine Gradina i blagdana zaštitnika sv. Ilije Proroka, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Gradine.

Načelnik Dražen Peić osvrnio se na projekte koji su u ovoj godini završeni, te na one koji su u fazi realizacije, a također je istaknuo planove za buduće razdoblje, a najveći je projekt onaj izgradnje kanalizacije u Gradini koji će započeti kroz nekoliko dana. Čestitku žiteljima općine uz načelnika općine Dražena Peića i predsjednika Općinskog vijeća Tomislava Bobana, uputili su i saborski zastupnik i predsjednik HVIDR-e Republike Hrvatske Josip Đakić i načelnik općine Suhopolje Marijan Brlek.

_MG_0071Uz predsjednike Mjesnih odbora općine Gradina, te zamjenika načelnika Marka Ajčeka, na sjednici su nazočili i načelnik Policijske postaje Virovitica Zlatko Barčan, direktor tvrtke Virkom d.o.o. Damir Marenić i drugi gosti. Na kraju svečane sjednice predsjednik Općinskog vijeća Tomislav Boban je načelniku Draženu Peiću uručio zlatnu plaketu za nesebično zalaganje i izniman doprinos općini Gradina, a zahvalnicu za izniman razvoj stočarstva na području općine Gradina dobio je Ivan Kojadin. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content