Video: ”Ledeno doba : Veliki udar” i ”Tu sam pred tobom” u Kinu Slatina

U Kinu Slatina petak i subotu, 15. i 16. srpnja, pogledajte animirani film sinkroniziran na hrvatski ”Ledeno doba : Veliki udar” od 19 sati te ljubavnu komediju ”Tu sam pred tobom” od 21 sat. Cijena ulaznice je 20 kuna.

”Ledeno doba : Veliki udar”
Scratova potraga za odbjeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova.



”Tu sam pred tobom”

Lou Clark je tek obična, jednostavna djevojka koja je nedavno izgubila posao u lokalnom kafiću, kojim je bila izrazito zadovoljna. Will Traymor imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela teška prometna nesreća, prikovavši ga za krevet i učinivši ga ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova osobna asistentica što će imati jak utjecaj na oboje i naposljetku im donijeti avanturu života.

(www.pou-slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content