Virovitičke mažoretkinje nastupile na Europskom prvenstvu u Slovačkoj

U Puchovu u Slovačkoj od 7. do 10. srpnja održano je XIII. Europsko prvenstvo mažoretkinja na kojem je sudjelovalo 90 timova iz 12 zemalja članica MWF-a – Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Mađarska, Italija, Poljska, Rusija, Srbija, Slovačka i Slovenija. Izvedeno je ukupno 517 koreografija – 147 u kategoriji kadeta, 159 u kategoriji juniora i 211 u kategoriji seniora.

Seniorke i kadetkinje Virovitičkih mažoretkinja ove su godine Hrvatsku zastupale u 7 kategorija i ostvarile solidne rezultate. Seniorke (trenerica Petra Kozjak) su zauzele dva 7. mjesta u kategorijama klasične formacije štap i mini formacije flag te 10. mjesto u kategoriji flag grupe, a kadetkinje ( trenerica Nataša Kranjec ) dva 8. mjesta u kategorijama mini formacije mix i klasična formacije štap, 11. mjesto u duo/trio štap ( Laura Erak, Vanessa Maurović, Matea Radić ) i 14. mjesto zauzela je Laura Erak u kategoriji solo pom-pon.

Uz ples i lijepe koreografije svojih trenerica, Virovitičke mažoretkinje ove su godine imale i svoju predstavnicu za sudačkim stolom – Natašu Kranjec, internacionalnu licenciranu sutkinju. (www.icv.hr; lšk)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content