Bognar, Degmečić, Ferenčević i Ribić najbolje gađaju iz zračne puške

U Domu strijelaca u Virovitici održan je turnir u disciplini Serijska zračna puška – sjedeći stav s naslonom.
Pobjednik turnira je ekipa seniora u sastavu Damir Bognar, Tihomir Degmečić, Marijan Ferenčević i Ivan Ribić iz Streljačkog društva Virovitica 1861. sa 657 krugova ispred seniora osoba s invaliditetom Saše Grahovca, koji je inače pojedinačni pobjednik sa 175 krugova, te Damira Brkića, Ivice Udovičića i Dejana Vargovića sa 613 krugova. Treće mjesto pripalo je ekipi juniora u sastavu Leo Vargović, Roko Petrović i Enio Šibalić koji su pogodili 151 krug. Najbolji juniorski rezultat iamo je Filip Derežić sa 533 kruga.
Kod kadeta najbolji rezultat je ostvario Filip Petraš sa 144 kruga, a još su nastupili i Nikola Baković, Domagoj Pauković, Goran Vlaisavljević, Valter Bele, Juraj Smiljanec i Josip Borbaš.
U pojedinačnoj konkurenciji nastupile su seniorke Ivana Grgić, Ivana Venus i Gabriela Grgić, te seniori Zvonko Botić, Tomas Bele i Vladimir Perić.
Organizator turnira je Streljačko društvo „Virovitica – 1861“, koje i dalje provodi ljetnu sportsku školu streljaštva za sve kategorije utorkom, srijedom i četvrtkom od 17 do 19 sati.
Gost turnira bio je Josip Ivanac, višestruki državni prvak u disciplini Mk standard puška u kategoriji osoba s invaliditetom, koji ima namjeru nastupiti na paraolimpijskim igrama u Tokiju. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content