Čestitka obnašateljice dužnosti župana Sanje Bošnjak u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije, Sanja Bošnjak, uputila je sljedeću čestitku:

„Danas se s ponosom prisjećamo trenutaka kada su hrvatski vojnici pobjedonosno ušli u Knin. Ovo su dani ponosa, kada se s osobitim poštovanjem sjećamo veličanstvene pobjede hrvatskog naroda u Vojno redarstvenoj operaciji Oluja. Dan je to i kada se s tugom sjećamo naših očeva, supruga, prijatelja, njih koji su za slobodnu Hrvatsku, svoje živote položili na oltar Domovine.

Klanjamo se našim poginulim vitezovim, zahvalni smo svim našim braniteljima, jer oni su stvarali suverenu i samostalnu Republiku Hrvatsku koja je danas ravnopravna članica Europske unije.

Svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije, u ime županije i svoje osobno, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja“.

(www.vpz.hr, Fotografija: Ivan Šemper)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content