Dolaskom u Golo Brdo završen 6. konjički maraton

Nakon Okrugljače, sudionici trodnevnog 6. konjičkog maratona pod nazivom “Bilogorom, Podravinom i obalom rijeke Drave”, koji su i ove godine u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja organizirali Konjička udruga Graničari iz Okrugljače i Konjički klub Virovitica, u koordinaciji s braniteljskim udrugama i susjednim općinama, 7. kolovoza stigli su u Viroviticu. U krugu bivše vojarne sudionike maratona dočekali su i dobrodošlicu im zaželjeli predsjednik HVIDR-e RH Josip Đakići virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

Nakon ručka i odmora sudionici maratona polaganjem vijenca i paljenjem svijeće odali su počast poginulim djelatnicima policije kraj spomen obilježja ispred zgrade P.U. Virovitičko-podravske nakon čega su odali i počast svim poginulim hrvatskim braniteljima kraj spomen obilježja Gradskog groblja u Virovitici.

Počast poginulim hrvatskim braniteljima sudionici maratona odali su i kraj spomen obilježja u Milanovcu, Svetom Đurđu i Podgorju, a dolaskom u Golo Brdo, sjedište Konjičkog kluba Virovitica uz večeru i druženje 6. Konjički maraton je završen.

(www.icv.hr, zc; foto: Zlatko Ciprijanović)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content