FOTO: Na Autocentar PEPA Auto showu pogledajte ljepotane poput Porschea Carrere, Escaladea, Audija RS5…

Autocentar Pepa u suradnji s Porsche Inter Autom Hrvatska doveo je u Viroviticu pravu atrakciju za sve ljubitelje automobila. Preko 80 rabljenih vozila svih marki posjetiteljima je od danas dostupno za izbor i kupnju, a da svatko može pronaći nešto za sebe garantira cjenovni rang od tisuću do milijun kuna. Ipak, najveći broj vozila imat će vrlo atraktivne cijene prilagođene za ovaj događaj pa se zaista isplati postati ponosan vlasnik novog vozila.

Najviše pogleda posjetitelja zasigurno će mamiti ljepotani poput Porschea Carrere Coupe, BMW X1, Audi RS5, Audi A7 itd.

_MG_3052Najveća atrakcija Autocentar Pepa auto showa sigurno će biti i Škoda Fabia AMBIENTE 1.4 TDI PD sa svojom početnom cijenom od 1.000 kn koja će biti ponuđena na licitaciji. Od 12.08. u 09:00 do 16.08. u 20:30 posjetitelji će moći ponuditi svoju cijenu za ovo vozilo, a onaj tko po završetku bude vlasnik najviše ponude prvi osvaja pravo kupnje vozila upravo po cijeni koju je sam ponudio. Ponuda za licitaciju može biti između 100 kn i 500 kn od najviše ponude u tom trenutku, a prodajni tim auto showa izdavat će potvrde za svaku novu ponudu.

Na sam Dan Grada, 16.08. u 20:30 na glavnoj pozornici bit će objavljen pobjednik licitacije i taj sretnik ili sretnica imat će priliku odvesti se kući u svojoj novoj Škoda Fabiji.

(promo; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content