FOTO: Plivački klub Virovitica osvojio 20 medalja

Povodom manifestacije Rokovo 2016., na Gradskom bazenu u Virovitici održano je Otvoreno prvenstvo Virovitice u plivanju na kojemu je nastupilo oko 200-tinjak natjecatelja iz Hrvatske i Mađarske, a Plivački klub Virovitica ukupno je osvojio 20 medalja.
Na 100 metara slobodno Ivan Požežanac je bio srebrni, dok su u disciplini 50 metara slobodne prvo mjesto osvojili Luka Ladović i Zara Majetić, srebro Ivan Iličić, Nika Budeš, Marino Bloudek, Juro Oršulić, a broncu Gabrijel Kečkiš, Ana Meter i Tijana Grdenić.
U disciplini 50 metara leđno Sven Barčan je bio brončani, kao i Lovro Požežanac, dok je na 50 metara leptir Ivan Požežanac bio zlatni, Juro Oršulić i Tijana Grdenić srebrni, a Ana Meter brončana.
Na 50 metara prsno najuspješnija od Virovitičana bila je zlatna Ana Medved i Filip Borković koji je osvojio drugo mjesto, dok je u štafeti 4×50 metara mješovito Virovitica osvojila prvo i treće mjesto.
Organizator natjecanja bio je Plivački klub Virovitica, a pokrovitelj Sportska zajednica grada Virovitice. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content