FOTO: Podovom Dana grada i blagdana sv. Roka održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice

U Kazalištu Virovitica je u prigodi obilježavanja Dana grada i blagdana svetog Roka održana svečana sjednica Gradskog vijeća. Sjednicu su svojim dolaskom uveličali mnogobrojni gosti, među kojima ministar regionalnog razvoja i EU fondova Tomislav Tolušić, saborski zastupnik Josip Đakić, zamjenik ministra poljoprivrede Tugomir Majdak, pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Marijo Klement, zamjenik ministrice socijalne politike i mladih Ante Babić, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak sa suradnicima, sudac Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić, načelnici i gradonačelnici s područja Županije, predstavnici gradova, počasni gosti general-pukovnik Mladen Markač, Charly Haslwater iz njemačkog garda Traunreuta i Charles Vercruysse iz Belgije te brojni drugi uvaženi gosti.

Prisutne je na samom početku sjednice, u ime domaćina, pozdravila predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss osvrnuvši se pritom na rad Vijeća i Uprave u protekloj godini. Potom je gradonačelnik Ivica Kirin predstavio sadašnje gradske projekte kao i one koji će se realizirati u budućnosti.

U ime Virovitičko-podravske županije Dan grada je Virovitičanima čestitala obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak pohvalivši rad Gradske uprave i gradonačelnika Ivice Kirina.

Saborski zastupnik Josip Đakić također je prisutnima čestitao rođendan Grada Virovitice istaknuvši kako su upornost i zauzimanje gradonačelnika, kao i vijećnika, rezultirali time da se od Rokova do Rokova postižu zacrtani rezultati kojima je cilj u prvom redu boljitak građana.

Na brojnim projektima čestitao je i ministar regionalnog razvoja i EU fondova Tomislav Tolušić istaknuvši kako će zahvaljujući realizaciji najznačajnijeg virovitičkog EU projekta “5 do 12 za Dvorac”, odnosno rekonstrukciji Dvorca Pejačević i Gradskog parka Virovitica administrativno središte županije dobiti jednu novu sliku….

Opširnije u novom broju Virovitičkog lista…

(www.icv.hr; mb; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content