Obavijest o polaganju majstorskih ispita

Kao i svake godine, Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije organizira jesenski rok za polaganje majstorskih ispita. Kandidati se mogu prijaviti za polaganje ispita u čak 33 različita zanimanja, po čemu je HOK VPŽ jedna od vodećih područnih obrtničkih komora u Hrvatskoj. Trenutno je prijavljeno desetak kandidata, a prijave će se primati do kraja rujna, nakon čega će započeti pripreme za nadolazeće ispite. Praktični dijelovi ispita održat će se tijekom druge polovice studenoga, a pismeni ispiti početkom prosinca.

Trenutno su u tijeku i prijave za polaganje ispita o stručnoj osposobljenosti u 17 zanimanja, poput poslužitelja jela i pića, priprematelja jednostavnih jela i slastica, priprematelja bureka i pizza, masera, vulkanizera, keramičara i dr. Prijave traju do sredine rujna, a ispiti će se provesti tijekom mjeseca listopada.

Sve informacije oko prijave i polaganja ispita mogu se dobiti u Obrtničkoj komori Virovitičko-podravske županije, Pavla Radića 3, Virovitica, ili na tel. 033 725 493, kao i na web-adresi www.okvpz.hr.

(www.okvpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content