Pomoćnik ministra Marijo Klement i gradonačelnik Ivica Kirin obišli radove u Vinkovačkoj, Vukovarskoj i Bilogorskoj ulici

Pomoćnik ministra pomorstva prometa i infrastrukture Marijo Klement i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin obišli su radove u Vinkovačkoj, Vukovarskoj i Bilogorskoj ulici. Ovaj projekt čija vrijednost iznosi čak 15 milijuna kuna obuhvaća obnovu ceste, uređenje odvodnje te dogradnju pješačkih i biciklističkih staza u Vinkovačkoj, Vukovarskoj i Bilogorskoj ulici. Ukupna duljina trase iznosi čak 3320 metara. Projekt je obuhvatio i niveliranje ceste kod pružnih prijelaza u Vinkovačkoj ulici kao i rekonstrukciju u istom nivou biciklističke i pješačke staze u Vukovarskoj ulici Radove na toj dionici izvode Zajednica ponuditelja Strabag d.o.o. i Ceste d.d. Bjelovar, koji su taj posao dobili putem javnog natječaja Hrvatskih cesta.

Pomoćnik ministra Marijo Klement tom je prigodom naveo izradu projektne dokumentacije za izgradnju dva kružna toka na križanjima Vukovarske, Vinkovačke i Ulice Otte Horvata (kod Plodina) te Vukovarske, Bilogorske i Ulice Zbora narodne garde (kod TVIN-a), a sve u cilju povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu.

(www.virovitica.hr)

MG_2790

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content