Prometna nesreća sa više ozlijeđenih osoba u Starom Gradcu

U petak, 19. kolovoza u 5 sati, u Starom Gradcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno više osoba. Prometna nesreća se dogodila kada je 25 – godišnji vozač, koji je upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka kroz naselje Stari Gradac, Ulicom V. Nazora, smjerom sjever – jug, započeo pretjecanje neregistriranog traktora i poluprikolice, kojim je u istom smjeru upravljala 47 – godišnja vozačica.

Međutim nakon pretjecanja i vračanja vozila na prijašnji položaj u desnu prometnu traku, prednjim dijelom svojega vozila, udario je u stražnji lijevi dio neosvijetljene poluprikolice na kojoj se prevozilo sedam putnika, a koju je vukao traktor virovitičkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 46 – godišnji vozač. Od siline udarca poluprikolica je zajedno sa putnicima odbačena u putni kanal, dok je automobil ostao na putnoj bankini.

U prometnoj nesreći 49 – godišnja putnica iz poluprikolice zadobila je teške tjelesne ozlijede, dok su još tri osobe iz istog vozila lakše ozlijeđeno. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. Slijedi podnošenje kaznene prijave, kao i obveznih prekršajnih naloga, te optužnog prijedloga.

(viroviticko-podravska.policija.hr; foto: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content