Sajam Viroexpo promoviran na 54. međunarodnom poljoprivrednom sajmu Agra u Gornjoj Radgoni

U Gornjoj Radgoni u Sloveniji, od 20. do 25. kolovoza održava se 54. AGRA međunarodni poljoprivredni sajam, na kojem se predstavlja 1.798 izlagača iz 30 zemalja, na izlagačkom prostoru veličine 70.800 kvadratnih metara. Ovo je jedan od najprestižnijih i najorganiziranijih sajmova. Mađarska je ovogodišnja država partner sajma.

Među brojnim izlagačima su i izlagači iz Hrvatske koji su se predstavili samostalno ili na zajedničkom izložbenom prostoru HGK, ove godine u realizaciji Županijske komore Sisak.

Temeljem međusobne suradnje sajmova Viroexpo i Pomurskog sejma, na 54. AGRI predstavljen je i 22.„Viroexpo“ – međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koji će se održati u Virovitici, od 24. do 26. veljače 2017.godine.

Predstavnicima HGK – Županijske komore Virovitica, kao jednom od organizatora sajma Viroexpo, u razgovorima sa Andrejom Slogovićem, project managerom sajma „Agra“ i Barbarom Rupnik iz Trgovačko industrijske komore Slovenije te Komore poljoprivrednih i prehrambenih poduzetnika i s potencijalnim izlagačima, iskazan je interes za nastup izlagača iz Slovenije na 22. Viroexpo-u 2017. godini. Izlagači iz Slovenije sudjeluju na „Viroexpo-u“ od 2002. godine.

(SuKo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content