Saši Kovačeviću srebrna plaketa Općine Nova Bukovica

Povodom Dana općine Nova Bukovica i blagdana Velike Gospe, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su uz domaćine, načelnika općine Željka Vencla, predsjednika Općinskog vijeća Maria Brzicu te vijećnike, prisustvovali i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić, saborski zastupnik Josip Đakić, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, načelnici općina s područja županije…

Izvješće o radu Općinskog vijeća u proteklih godinu dana podnio predsjednik Mario Brzica. Referirajući se na proteklo razdoblje, novobukovački načelnik Željko Vencl istaknuo je brojne građevinske radove na relativno malom prostoru ove općine naglasivši kako se tijekom prošle godine radilo i ljeti i zimi na šest gradilišta.

Na svečanoj sjednici dodijeljena su i javna općinska priznanja za promicanje kulturnih, obrazovnih i drugih značajnih aktivnosti u radu općine. Srebrnu plaketu Općine dobio je Saša Kovačević, viši znanstveni suradnik na Institutu za arheologiju u Zagrebu i voditelj arheoloških istraživanja na području Nove Bukovice. Zahvalnice su dobili Lareta Žubrinić, Tanja Fuljek, Josip Lovrečić i tvrtka Komrad d.o.o., a uručene su i sudionicima trećeg maratona “Glasnicima istine”.

Opširnije u novom broju Virovitičkog lista…

(www.icv.hr, hf; foto: Hrvoje Felbar)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content