VIDEO: Koje su želje mladih s područja Virovitičko-podravske županije?

Generalna skupština Ujedinjenih naroda 1999. godine donijela je rezoluciju o proglašenju Međunarodnog dana mladih te se on kontinuirano obilježava svake godine 12. kolovoza. Međunarodni dan mladih obilježava se s ciljem uključivanja mladih u društvo, prepoznavanja njihovog potencijala, nagrađivanja njihovih postignuća te s ciljem privlačenja pažnje nositelja vlasti o važnim pitanjima koja se tiču kvalitete života mladih.
Povodom tog dana Savjet mladih Virovitičko-podravske županije, uz pomoć udruge Veranda, ispitao je mišljenja mladih o njihovim željama i potrebama koja su sabrana u video uratku na sljedećem linku https://www.youtube.com/watch?v=qCHT9m-sYxA.

Potencijal mladih je velik i iskoristiv odmah jer mladi su ne samo naša budućnost, već i naša sadašnjost. Potrebno ih je čuti i uključiti. U povodu obilježavanja Međunarodnog dana mladih Savjet mladih Virovitičko-podravske županije upućuje mladima na području Virovitičko-podravske županije iskrene čestitke.” – Sanja Sabolić, predsjednica Savjet mladih.

(Savjet mladih VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content