U Virovitici održan Ženski košarkaški kamp

Ženski košarkaški klub Virovitica je od 22. do 27. kolovoza održao Ljetni košarkaški kamp 2016. za sve igračice svojih selekcija. Ukupno je 30-tak mladih košarkašica treniralo dva puta dnevno u dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić s voditeljem kampa Robertom Fritzom, a između treninga djevojčice i djevojke su ručale u Restoranu Dvorac i imale popodnevni odmor na Gradskom bazenu i posjet Gradskoj knjižnici i čitaonici.

Kamp je posjetio i regionalni instruktor, trener Ivica Molnar iz Virja, prvak Hrvatske s mlađim kadetkinjama, uspješni trener mlađe dobnih reprezentativnih selekcija i trener prvoligaške ekipe Podravca iz Virja. Nije krio zadovoljstvo koncepcijom kampa, načinom treninga i posebno kvalitetom pojedinih igračica. Najboljima u natjecanjima i igrama je poklonio darove Hrvatskog košarkaškog saveza i nagovijestio poziv na regionalna okupljanja.

Cijeli projekt su pomogli Športska zajednica grada Virovitice, Košarkaški savez Virovitičko-podravske županije, Košarkaški klub Cedevita, CIP d.o.o., Spectra media d.o.o., Grafoprojekt. Sve selekcije kluba nastavljaju s radom i pripremama za nadolazeću sezonu, a zainteresirane djevojčice od prvog do četvrtog razreda osnnovne škole mogu se priključiti. Sve informacije možete dobiti na broj mobitela: 098/564-230. (www.icv.hr)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content