Virovitički ulični festival – VUF od 14. do 16. kolovoza

I ove godine u sklopu proslave Dana grada Virovitice očekuje Vas i 6. po redu Virovitički ulični festival – popularni VUF! Od 12. – 16. kolovoza zabavite se uz brojne klaunove, žonglere, akrobate…

CIRKUSKA UDRUGA “RAZBIBRIGA“

Kesteni papaja – ulični cirkuski show. Kesten i papaja su dvoje majstora (klauna) u akciji dizanja raspoloženja. Međusobnim odnosom i interakcijom s publikom stvaraju atmosferu pogodnu za kišu suza radosnica. Iznenađuju publiku manipulacijom rekvizita tipičnih za majstore, a transformacijom lika, neobičnim i neočekivanim točkama te vatrenim finalom gledatelje dovode do smjehoplača. Neki od rekvizita koji se pojavljuju u predstavi su – metar vulgaris, odčepljivač wc-a, rola (do) bola, baklje, vatreni hula hoop. Show je autorski uradak izvođača, namjenjen je svima koji se ne srame nasmijati i zabaviti u javnosti.

Cirkuliranje – cirkuske radionice. Radionice su prilagođene svim uzrastim, a možete se okušati u radionicama: žongliranja, hula hoopanja i ostalih cirkusarija…

Đon Kesten šou – potpuno drugačiji cirkuski svijet iz mašte kroz koji vas vodi Đon Kesten – klaun, ekvilibrist, žongler, lakrdijaš…konstruktor, majstor, šeprtlja…On je poeta te ujedno i harambaša, a publika ga simpatizira zbog njegove dječačke nevine ludosti. Svoje gledatelje impresionira vještinom manipulacije kristalnim kuglama da bi ih već u slijedećem trenutku zaprepastio žongliranjem sabljama. U svakom trenutku je sposoban postati zavodnik, šarmer, luda, vražićak te i simpatičan prijatelj. Ovaj show je specifičan i zbog toga jer Đon Kesten izvodi vratolomije na cirkuskom rekvizitu rola bola što gledatelje ostavlja bez daha. Slažući daske i cijevi, on balansira na visini pri tom žonglirajući vatrenim bakljama. Provlači se kroz ringove i izvodi mnoge trikove te tako vješto manipulira publikom. Artističkim točkama i interakcijom s voljenim gledateljima popraćenom bujicom smijeha, u njega vas uvlači pravi majstor ulične zabave. Izvlači svakom prolazniku osmijeh ili čuđenje na lice i svi jednostavno progledaju njegovim kestenovskim očima. Show je namjenjen svima, velikima i malima, starima i mladima, kukcima i pticama, svima kojima su spremni na tren zaboraviti svakodnevne probleme i zaploviti lađom nepredvidivih zbivanja i zabave.

UDRUGA ANTUNTUN

”Šašavo šalabajzanje” – dječja klaunovska predstava. Šalabajzajući festivalom,…… Ludek izgubi svoj Cirkus…, ali nalazi, usamljeni kofer. Znatiželjno zaviruje u nj’ i život mu postaje pun iznenađenja…koja nesebično dijeli sa svima…i…zatitraju zrakom u vrtloge igre….?!

VELIKI FIRE SHOW – očekujte pravi spektakl, spoj koreografirane rutine sa upotrebom vatrenih rekvizita koji će vas ostavite bez daha!

ALEX SHOW – sadrži žonglerske točke sa lopticama i čunjevima te manipulaciju magičnim kuglama, a uz komične elemente klaunerije i interakciju s publikom izvođač gradi atmosferu do velikog finala – žongliranja vatrom. U ovom showu moći ćete identificirati svakakve leteće objekte, sulude formacije tijela i rekvizita, magične plutajuće kapljice iz nosa, bavarskog losa, i plamene koji vam dižu na glavi pramene. Na putovanje po bespućima cirkuskih puteva vodi vas veseli izvođač letećih nepodopština Alex, koji svojim ludorijama diže publiku na noge, ruke i trepavice. Pokazat će vam kako mašta sve prašta, i dobro vas nasmijati!

Nikolina Maj – Ulični šou kao i svaki drugi – malo trčanja ukrug, korak naprijed, dva nazad, malo vikanja i nadvikivanja, malo šarma i namigivanja, malo vatre i žongliranja, ruže i visoke pete. Sreća i veselje!

Triko Cirkus teatar – akrobatska cirkuska predstava s atraktivnom konstrukcijom

Bubnjari iz Čakovca – osam stasitih momaka, veselih i bučnih, svojom atraktivnim nastupom će zabaviti sve posjetitelje Rokova 2016!

Dođite, povedite djecu i zabavite se uz ludorije i akrobacije na 6. Virovitičkom uličnom festivalu!!!

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content