Akcija “Sigurno u školu s HAKom” u subotu u Virovitici

U subotu 10. rujna 2016. godine s početkom u 10 sati na parkiralištu Zagrebačke banke na Trgu Franje Tuđmana u Virovitici u organizaciji Autokluba Virovitica i Policijske uprave virovitičko – podravske deseti puta biti će održana priredba akcije „Sigurno u školu s HAKom“ na kojoj će se djeca moći okušati u vožnji spretnosti na biciklima, rolama, romobilima i svim drugim dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon.

Započela je nova odgojno – obrazovna godina i tim povodom se pozivaju svi klinci i klinceze, starosti od 3 do 8 godina da nam se sa svojim prometalima pridruže na priredbi – natjecanju na kojemu će moći pokazati svoje vještine u upravljanju dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon. Svim natjecateljima će biti podijeljene nagrade, a u zabavno – glazbenom dijelu programa će nastupiti djeca Virovitice i okolice.

Pozivaju se svi; mame i tate, djedovi i bake, tete i ostali da dovedu svoje mališane i pridruže nam se na ovom druženju, te vatreno navijaju za njih da se postavljenom stazom poligona provezu što brži i spretnije. (www.policija.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content