Fotogalerija: Šesti po redu sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo okupio više od 90 izlagača iz Hrvatske, Mađarske i Slovenije

U središtu Virovitice je u subotu, 3. rujna, u okviru obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije, održan 6. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo. Sajam je otvorio ministar regionalnog razvoja i EU fondova Tomislav Tolušić, a prisutnima su se prigodnim slovom, uz Tolušića, predsjednik Grupacije pčelarstva Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Virovitica Željko Vrbos, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore Darko Knežević, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak te predsjednik HVIDR-e Republike Hrvatske Josip Đakić.

_MG_8426Na ovogodišnjem Agroexpu svoje je proizvode izložilo oko 90 izlagača iz četiri hrvatske županije te iz Mađarske i Slovenije, a sajam je objedinio 13. županijsku izložbu voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 11. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 8. međunarodno ocjenjivanje meda, 6. izložbu ljekovitog bilja i 6. izložbu vina. Također, u okviru sajma posjetitelji su mogli pogledati i izložbu fotografila Viktorije Gašparić iz Budančevice, a do glavne pozornice na na biciklu se provozao i Franjo Martin Fuis kojeg je utjelovio glumac Goran Koši.

_MG_8324– Održali smo već 6 sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije. Sajam je bio vrlo posjećen, mnoštvo Virovitičana je obišlo štandove gdje se moglo kupiti svježe voće i povrće, med i pčelinji proizvodi… U isto vrijeme u središtu Virovitice naši najmlađi stanovnici imali su priliku uživati u radionici koju je organizirala Opća bolnica Virovitica u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom. Ovom prilikom se zahvaljujem svim sudionicima, a poljoprivrednim proizvođačima želim uspješnu jesen – rekla je Sanja Bošnjak.

Organizatori i pokrovitelji 6. sajma Agroexpo su: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Savjetodavna služba Virovitičko-podravske županije.
(www.icv.hr; mb; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content