“Glasnici istine” sudjelovali na 4. Memorijalnom polumaratonu ”Kamenska”

Povodom sjećanja na prvu vojnu akciju na području požeštine koja je izvedena 26. 9.1991. godine u Kamenskoj i Mijačima, Udruga HVIDR-a Požega organizirala je 4. Memorijalni polumaraton “Kamenska”, koji se trčao od Požege do Kamenske u dužini od 24 km .

Pored domaćih požeških maratonaca predvođenih Marijanom Križanovićem sudjelovali su i maratonci iz Zagreba, Podvinja, Bjelovara, te članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” Slatinčani Pavo Tutenov, Željko Nikolić i Virovitičanin Mario Kovač.

14463876_308893929487829_714340342_nUz pratnju dvojice biciklista ovaj polumaraton su “uljepšali” i svoj doprinos dale Marina Božić i Marijana Švajda istrčavši cijelu dionicu.

Kao i svake godine trkače su na startu pozdravili i ispratili Tomo Vrhovac predsjednik HVIDR-e Požega,Vedran Neferović gradonačelnik Požege, Alojz Tomašević župan Požeško-slavonske županije, te predstavnici 123. brigade HV i Policijske uprave požeško-slavonske.

Dolaskom na ciljno odredište sudionike ovog polumaratona dočekali su predstavnici koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata i ostali okupljeni u Kamenskoj, gdje su ispred Spomen obilježja poginulim braniteljima paljenjem svijeća i polaganjem vijenca odali dužnu počast. (Glasnici istine)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content